BARA VARA retreathelg på Kuvarp

 

Den 17 – 19 april bjuder vi in till en familjeretreat på Kuvarp. (Kuvarp är en gruppsamlingsgård vackert belägen utanför Norra Unnaryd, en timmes bilfärd från Kaxholmen.)

Detta är ett tillfälle för dig som vill stanna upp i vardagen och ”bara-vara”. Vi kommer tillsammans för att utforska mer av Gud. Det blir tid för gemenskap, måltider, lekar, stillhet, andakt, naturupplevelser, eftertanke, tystnad. Vi möts fredag kväll till söndag efter lunch.

Med ordet ”Familje-” som står innan ”retreat” vill vi säga att retreaten är anpassad för familjer, men den är öppen för fler! Även om du inte har en familj att åka med så är du varmt välkommen att vara med under dessa dagar! 

Vi kommer att träffas på Kuvarp omkring kl. 18.00 på fredagskvällen då det bland annat blir kvällsmat och kvällsandakt.

Under lördagen kommer vi att ha morgonbön, middagsbön och kvällsbön. Och däremellan blir det måltider samt ”retreatpass”. Ett retreatpass är på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Under dessa pass är det tänkt att halva gruppen av vuxna går in i tystnaden med bibelmeditation, enskildhet och vandring. (för dig som är ensam vuxen finns möjlighet att delta i båda passen).

Barnen + andra halvan av gruppen av vuxna har gemensamma aktiviteter så som upplevelsevandring, bibelberättelser och sinnesövningar.

Söndagen innehåller bland annat en gudstjänst och vi kommer att avsluta efter lunch ca 13.00.

Det är ganska enkelt boende på Kuvarp, men varje familj får var sitt rum. Sängar, täcken och kuddar finns men du ska ha med egna lakan. 

Kostnader för helgen inkl. boende och mat:
500 kronor för vuxna
250 kronor för barn mellan 4-15 år
Barn mellan 0-3 år deltar gratis.

(Hör av dig till Frida eller Ewah om kostnaden utgör ett hinder för ditt deltagande.)